Over mij

Terug naar overzicht

Mijn naam is Sandra Peerenboom (1971) en ik ben fotograaf. Al op jonge leeftijd fotografeerde ik alles wat “los en vast” zat. Op mijn negentiende mocht ik  bij  Studio Van Assendelft in Uden de regionale weekendfoto’s voor het Brabants Dagblad gaan maken.  Al snel deed ik dat geheel zelfstandig.

In 1992 werd ik aangenomen bij de opleiding fotografie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag. Een geweldig leerzame tijd en na vier jaar kon ik trots mijn diploma in ontvangst nemen. Tijdens deze opleiding ben ik altijd mijn weekendwerk blijven doen voor het Brabants Dagblad.

Door deze opleiding en ruim twintig jaar werkervaring, ben ik een veelzijdig fotograaf geworden. Ik kan snel en goed  anticiperen in de meest uiteenlopende situaties en lichtomstandigheden. Veelal werk ik voor kranten, bladen, bedrijven, organisaties en particulieren. Mijn foto’s staan nog wekelijks in het Brabants Dagblad. Ik voel opdrachtgevers prima aan en de meeste mensen voelen zich al snel op hun gemak. En dat komt de foto’s ten goede!